about me love Receipe Gallery
NurAlyaa. Puncak Alam. 19 years old >,<
facebooktwitter
+ FollowHome

Don't ever give up when you fail, you must keep moving forward until you success

REUNION KECIL-KECILAN

ALHAMDULILLAH akhirnya selamat juga sampai ke sekolah SMI ABIM di Seremban. Huh!? bayangkan dah 6 tahun tak jenguk sekolah sana. Banyak perubahan yang berlaku. Contohnya, bagunan asrama telah dirobohkan untuk bina bangunan sekolah yang baru. Sangat BESAR sekolah tuh sekarang. 
Semalam kami berjaya MENsupriseKAN USTAZ BADRUL (pengetua sekolah) HEHE, soryy morry ustaz taak bgytahuu awal2 kami nak datang sekolah.
Kami bermalam di sana selama 2 Days 1 Night (ceehh, tajukkanya macam cerita variety show korea je !)

 Hari pertama di seremban: 

kami meronda-ronda di AEON sementara menunggu waktu berbuka puasa



*tyme2 puasa2 niey sempat pulaak nak maen bowling. HEHE



* 1, 2, 3 SNAP . Ooopss ! gambar pertama muka FAR dihalang oleh jari alyaa. 
Kali kedua, hah! baru okeyyhh semua muka nampak. HEHE 



*Alahai, picture instagram tak jady .


                                         
*My dearest friend's in SMI seremban: (from left) zulfaa, izzati and firas

Hari kedua di seremban:

Kami melawat ke sekolah. Tak sempat nak ambil gambar sekolah dan guru-guru. tapy apa2 pongg ALHAMDULILLAH dapat juga kesana. Dan tak disangka-sangka guru-guru di sana masih ingat akuu,walaupun dah 6 tahun tak jenguk ke sana. TERHARU ! Insya-allah kami semua akan kesana lagy dengan rombongan satu kelass (cewaah! macam rombongan cik kiah lak) HEHE.

Malam tuh kami berbuka puasa di rumah TEACHER HASHIMAH, teacher BI kami. HEHE. thank youu teacher, sudi berbuka bersama kami semalam.



 *Dari kiri: izzati, Afifah, tch hashimah, firas, fyqa
di hadapan: alyaa, faten, zulfaa.
(insya-allah semoga ukhuwah persahabatan kita kekal ke akhirat nnty)

Wednesday, July 25, 2012 (4:02 AM)

OLD